Paella de paste

Printeaza

Paella de paste din: peste, ton, rosie, ardei uscati, usturoi, calamar, ardei dulce, fidea, sofran, ulei de masline, sare.

retete

Ingrediente:

  • 500 g peste mic proaspat
  • 500 g ton maruntit
  • 1 rosie
  • 2 ardei rosii uscati
  • 6 catei de usturoi
  • 250 pui de calamar
  • 3 fasii de ardei dulce rosu
  • 375 g fideaua (paste scurte groase si goale pe dinauntru)
  • Sofran
  • Ulei de masline, sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti la foc usor pestele mic in apa cu putin ulei si doi catei de usturoi, dupa care strecurati fiertura de peste.

Aruncati resturile din pestele mic ramas dupa strecurat.

Prajiti usor apoi ardeiul rosu uscat, rosia si fasiile de ardei rosu dulce.

Zdrobiti atat fasiile de ardei dulce, cat si usturoiul intr-un mojar si condimentati dupa gust.

Puneti ulei intr-o tigaie de facut paella.

Amestecati pastele cu acest ulei in tigaie, la foc mic, pentru cateva minute.

Adaugati ardeiul rosu uscat, sofranul, puiul de calamar si amestecati in tigaie de cateva ori.

Adaugati fiertura de peste si lasati la fiert pentru 15-18 minute

. Exact inainte de a fi gata adaugati fasiile de ardei rosu. La sfarsit, pentru a fi gata, trebuie doar intorsi taieteii.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paella cu spirale si fructe de mare

Paella cu spirale cu fructe de mare din: ceapa, usturoi, ulei de masline, ardei gras, porumb, mazare, scoici, creveti, sunca, paste in forma de spirala, sare, piper, vin alb, suc de lamaie si mozzarella. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline cate 1 ardei gras rosu si galben cate 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.