Paella cu pui

Printeaza

Paella cu pui din: vin alb sec, sofran, ceapa, orez, ardei gras, ardei iute, supa de pui, carne de pui, mazare, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paella_cu_pui

  • 125 ml vin alb sec
  • 1 lingurita sofran
  • 100 g ceapa taiata
  • 225 g orez cu bobul lung
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras portocaliu
  • 1 ardei iute
  • 750 ml supa de pui
  • 200 g carne de pui fara pielita
  • 225 g mazare congelata
  • 100 g rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie mare (pe care o dai şi la cuptor) şi căleşti ceapa până când devine sticloasă. Adaugi orezul şi-l ţii până devine auriu, având grijă să nu-l arzi. Torni vinul, pui şofranul şi laşi la fiert până când vinul este absorbit.

In continuare,, adaugi ardeii graşi, câte puţină supă, până când este şi ea absorbită de orez. Trebuie să ai răbdarere şi să nu torni toată supa odată. Pui carnea de pui tăiată şi o amesteci în compoziţie. Adaugi mazărea, roşiile şi ardeiul iute, potriveşti de sare şi piper, apoi dai la cuptor pentru aproximativ 10-15 minutele.

Paella cu pui

Paella_cu_pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din paella asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.