Paella cu porumb si mazare

Printeaza

Paella cu porumb si mazare din: orez, mazăre, porumb, ardei capia, morcov, ceapă, roşii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Paella_cu_porumb_si_mazare

Ingrediente:

  •  1 cană orez
  •  1 cutie mazăre (200 g)
  •  1 cutie porumb (340 g)
  •  1 ardei capia
  •  1 morcov
  •  1 ceapă
  •  3 roşii
  •  ulei
  •  sare, piper
  •  pătrunjel tocat

Mod de preaparare:

Căleşte ceapa tocată împreună cu morcovul şi ardeiul tăiate în cuburi mici. Decojeşte roşiile (opăreşte-le ca să se decojească uşor), toacă-le şi adaugă-le peste celelalte legu­me. Pune sare, piper. Inăbuşă câ­teva minute. Adaugă orezul spălat şi scurs, apoi două căni de apă. Lasă la foc mic 20 de minute ca să se umfle.

Spre final, încorporează porumbul şi mazărea, care sunt deja fierte. Mai ţine cinci minute pe foc moderat, amestecând ca să nu se lipească. Serveşte cu pătrun­jel proaspăt şi felii de lămâie.

Paella cu porumb si mazare

Paella_cu_porumb_si_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.