Paella cu carne de pui si carnati chorizo

Printeaza

O reteta delicioasa de Paella cu carne de pui si carnati chorizo din: carnati chorizo, copane de pui, ceapa, telina, usturoi, ardei iute, boia, coriandru, orez, supa de pui sau de legume, broccoli si gogosari murati.

Ingrediente:Paella cu carne de pui si carnati chorizo

  • 2 linguri ulei
  • 450 g carnati chorizo
  • 500 g copane de pui
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 codite de telina, tocate
  • 4 catei usturoi, tocati
  • 1 ardei iute, tocat
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita coriandru, pidat
  • 500 g orez pentru paella, cu bobul lung
  • 1,25 l supa limpede de pui sau de legume, fierbinte
  • 200 g broccoli
  • 350 g gogosari murati, taiati felii

 

Mod de preparare:

Incinge 1 lingură ulei şi rumeneşte cârnaţii si copanele uniform. Păstrează deoparte şi adaugă uleiul rămas în vas. Soteaza ceapa şi ţelina 5 minute. Adaugă usturoiul si condimentele şi prăjeşte câteva minute.

Adaugă orezul şi prăjeşte, amestecând continuu 1 minut. Stinge cu supa şi lasă să fiarbă înăbuşit la foc mic 20 minute, amestecând din când în când, până când orezul este aproape pătruns si lichidul este absorbit.

Opăreşte şi desfă in bucăţi mici broccoli si adaugă in vas împreună cu carnaţii si copanele. Continuă să ţii pe foc 8 minute, amestecând din când în când, adăugând lichid dacă este nevoie, până când carnea se pătrunde complet.

Potriveşte gustul de sare şi piper si serveşte cu gogoşari muraţi.

Paella cu carne de pui si carnati chorizo

Paella cu carne de pui si carnati chorizo

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.