Pachetele de primavara cu carne tocata

Printeaza

Pachetele de primavara cu carne tocata din: ardei, ciuperci, taietei asiatici, ulei, carne tocata de vita, coriandru, ghimbir, sos de soia, sare, piper, aluat pentru pachetele de primavara, ou.

Ingrediente:Pachetele de primavara cu carne tocata

  • 1 ardei roşu şi 1 ardei galben
  • 150 g ciugerci champignon
  • 100 g tăieţei transparenţi (asiatici)
  • 2 linguri de ulei
  • 100 g carne tocată de vită
  • 1 legătură de coriandru proaspăt tocat
  • 1 linguriţă de ghimbir proaspăt ras
  • 2 linguri de sos de soia
  • sare
  • piper
  • 8 foi de aluat pentru pacheţele de primăvară
  • 1 albuş de ou
  • 500 ml ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii, se scot seminţele şi pieliţele albe din interior şi se taie în fâşii subţiri.

Se curăţă ciupercile champignon, se şterg cu un prosop umed şi se taie cubuleţe mici.

Tăieţeii se pun într-un bol, se acoperă apoi cu apă clocotită, se lasă 5 minute să se pătrundă, după care se scurge apa.

Se încinge uleiul într-o tigaie, în care se călesc apoi fâşiile de ardei împreună cu ciupercile şi carnea tocată.

Se adaugă tăieteii, coriandrul, ghimbirul şi sosul de soia şi se asezonează bine.

Se întinde foietajul pentru pacheţelele de primăvară şi se ung marginile cu albuş bătut.

Se distribuie umplutura între pacheţele, apoi se rulează foile.

Se încinge uleiul de prăjit într-o cratiţă şi se prăjesc scurt pacheţelele, până devin crocante

. Pacheţelele de primăvară se servesc fierbinţi, cu sos dulce de chili şi cu sos de soia.

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

Pachetele de primavara cu sos de soia

Pachetele delicioase de primavara

Pachetele delicioase de primavara din: piept de pui, sos de soia, sos de stridii, condiment “5 arome”, germeni de fasole, ciuperci, ceapa, ghimbir, morcov, foi pentru pachetele de primavara, sare, piper, galbenus, ulei. Ingrediente: 200 g piept de pui 1 lingură sos de soia 1 lingură sos de stridii 1 lingură condiment “5 arome” 75 […]

Pachetele de primavara cu parizer si sos dulce-acrisor

Pachetele de primavara cu parizer si sos dulce-acrisor din: morcov, oua, castravete, parizer, taitei de orez, salata, aluat de orez, sare, piper, limeta, zahar, sos de peste, usturoi, adrei iute. Ingrediente pentru pacheţele: 1 morcov 1 ou 1 castravete 3 felii parizer (preferabil din carne de porc sau vegetal) 50 g tăiţei de orez 2-3 frunze de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.