Pachetele de vinete

Printeaza

Pachetele de vinete din: vanata, sunca, branza, sare.

Ingrediente:pachetele_de_vinete

  • o vânătă
  • 200 g şuncă
  • 100 g brânză de capră
  • un praf sare

 

 

Mod de preparare:

Vânata se taie pe lung felii subţiri care se presară cu sare. Se lasă 30 de minute, se şterg apoi şi se rumenesc într-o tigaie fără ulei.

Din brânză se taie felii mai groase care se îmbracă în şuncă şi apoi în vinete. Se leagă şi se aşază într-o tavă de cuptor. Se lasă 20 de minute la cuptor.

Pachetele de vinete

pachetele_de_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.