Pachetele de sunca si vinete

Printeaza

Pachetele de sunca si vinete din: vinete, ulei, sunca, unt, salata verde.

Ingrediente:Pachetele de sunca si vinete

  • 2 vinete
  • 2 linguri de ulei
  • 6 felii de sunca (jambon)
  • 2 linguri unt
  • salata verde

 

 

Mod de preparare:

Se spala vinetele, se taie rondele si se rumenesc 10 minute la foc mic, in uleiul incins.

Se infasoara rondelele (cate 2-3) in feliile de sunca, se fixeaza capetele acestora cu scobitori (pe orizontala) si se prajesc intr-o tigaie de teflon, in 50 g de unt.

Inainte de a le servi, se asaza in farfurii, pe frunze de salata, se sareaza si se pipereaza.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.