Pachetele de carne cu fenicul

Printeaza

Pachetele de carne cu fenicul

Ingrediente:

  • 800 g porc
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 200 g mjazare
  • 100 g boabe de porumb
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g unt
  • 150 ml apa
  • 1 bucata de fenicul
  • 500 g dovleac
  • Sare,piper,ulei
  • Pasta de hrean,maioneza,pesmet

Mod de preparare:

Se curata morcovul de coaja si se fierbe impreuna cu mazarea in apa cu sare. Un ou, 100 g unt, apa, sarea si faina se framanta pana cand rezulta un aluat elestic. Carnea de porc si pieptul de pui se dau prin masina de tocat, se amesteca bine cu sare, piper si se prajeste. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa la racit. Se amesteca bine cu morcovul taiat in cubulete, boabele de porumb, mazarea, un ou si feniculul taiat fideluta.

Se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se imparte in mai multe patrate. Se pune umplutura in fiecare patrat, se ruleaza sub forma de pachet, se da prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc.

Se curata dovleacul de coaja, se spala, se taie in cubulete si se caleste in restul de unt, cu sare si piper. Se pot servi si cu un sos din 2 linguri de maioneza, o lingura de pasta de hrean, sare si piper impreuna cu un pahar de Riesling Italian.

Pofta buna

1 comentariu

  1. Pachetele de carne cu fenicul suna bine. Nu obisnuiesc sa folosesc fenicul la mancaruri, dar acum o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.