Pachetele cu pui si branza

Printeaza

Pachetele cu pui si branza din: piept de pui, broccoli, branza, bacon, ardei, sare, piper, marar.

Ingrediente:Pachetele cu pui si branza

  • un piept de pui
  • 3-4 bucheţele de broccoli
  • 200 g brânza de burduf
  • 200 g bacon fâşii
  • 1/2 ardei gras roşu
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionează pieptul de pui ca pentru şniţele, apoi bate fiecare felie. Sărează-le şi piperează-le după gust, apoi lasă-le la rece o jumătate de oră.

Opăreşte bucheţelele de broccoli în apă cu sare şi zdrobeşte-le cu furculiţa. Adaugă mărarul tocat mărunt, brânza de burduf şi ardeiul tăiat mărunt.

Potriveşte de piper şi sare (dacă este cazul) şi umple cu această compoziţie feliile de carne de pui pregătite mai sus.

Rulează cu atenţie, apoi împachetează ruloul în felii de bacon. Aşază-le cu grijă pe o tavă acoperită cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 25-35 de minute, ori până carnea de pui este pătrunsă şi baconul a devenit crocant

Serveşte pacheţelele aromate cu garnitură de cartofi natur sau orez, salată de castraveţi cu usturoi şi un pahar de vin alb tămâios, proaspăt scos de la gheaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.