Pachetele cu legume, carnaciori si cascaval
PrinteazaPachetele cu legume, carnaciori si cascaval din: smântână, vin alb sec sau şampanie, marar, faina, oua, cârnăciori picanţi, cascaval, morcov, ceapa, dovlecel, ardei graşi, ulei.
- 2 linguri smântână
- 1 ceaşcă vin alb sec sau şampanie
- 1 legătură mărar
- făină
- 2 ouă
Pentru umplutură:
- 100 g cârnăciori picanţi
- 50 g caşcaval
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele, tai ceapa julien, dovlecelul cubuleţe, la fel şi mor covul, dar de dimensiuni mai mici, iar ardeii în felii subţiri. încingi uleiul şi căleşti iute morcovul.
Adaugi apoi cârnăciorii. Când s-au călit bine, pui ceapa, căleşti încă 2 minute, cât să se aureasc’ă, adaugi restul legumelor şi laşi să mai scadă totul 5-10 minute, amestecând rîlereu.
Prepari clătitele ca în reţeta de bază, adăugând ingredientele enumerate. Umpli clătitele cu amestecul de legume şi le împătureşti.
Ungi o tavă cu puţin , unt şi presari pesmet. Aşezi clătitele în tavă, pui deasupra câte o felie de caşcaval subţire şi o rondea de ardei gras. Dai totul la cuptor, pentru 10-15 minute.
Pachetele cu legume, carnaciori si cascaval
Pofta buna!