Pachetele cu legume, carnaciori si cascaval

Printeaza

Pachetele cu legume, carnaciori si cascaval din: smântână, vin alb sec sau şampanie, marar, faina, oua, cârnăciori picanţi, cascaval, morcov, ceapa, dovlecel, ardei graşi, ulei.

Ingrediente:Pachetele_cu_legume_carnaciori_si_cascaval

  • 2 linguri smântână
  • 1 ceaşcă vin alb sec sau şampanie
  • 1 legătură mărar
  • făină
  • 2 ouă

Pentru umplutură:

  • 100 g cârnăciori picanţi
  • 50 g caşcaval
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare:

Cureţi legumele, tai ceapa julien, dovlecelul cubuleţe, la fel şi mor­ covul, dar de dimensiuni mai mici, iar ardeii în felii subţiri. încingi ule­iul şi căleşti iute morcovul.

Adaugi apoi cârnăciorii. Când s-au călit bine, pui ceapa, căleşti încă 2 mi­nute, cât să se aureasc’ă, adaugi restul legumelor şi laşi să mai scadă totul 5-10 minute, ameste­când rîlereu.

Prepari clătitele ca în reţeta de bază, adăugând ingrediente­le enumerate. Umpli clătitele cu amestecul de legume şi le împătureşti.

Ungi o tavă cu puţin , unt şi presari pesmet. Aşezi clă­titele în tavă, pui deasupra câte o felie de caşcaval subţire şi o rondea de ardei gras. Dai totul la cuptor, pentru 10-15 minute.

Pachetele cu legume, carnaciori si cascaval

Pachetele_cu_legume_carnaciori_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.