Paccheri umplute cu carne de curcan

Printeaza

Paccheri umplute cu carne de curcan din: paste paccheri, carne tocata de curcan, patrunjel, ardei, ceapa, legume deshidratate, ierburi aromatice, ulei, oua de prepelita, faina, lapte, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Paccheri umplute cu carne de curcan

  • 300 g paste paccheri
  • 250 g carne tocată de curcan
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 ardei capia copţi
  • 1 ceapă roşie
  • 1 lingură legume deshidratate
  • 1 lingură amestec de ierburi aromatice uscate
  • 3 linguri ulei de măsline cu aromă de busuioc
  • ouă de prepeliţă

Pentru sosul Bechamel:

  • 20 g unt
  • 2 linguri făină
  • 600 ml lapte
  • sare
  • piper după gust
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin maşina de tocat. Cureţi şi speli legumele. Tai mărunt ceapa şi ardeii, dai pe răzătoarea mică pătrunjelul şi căleşti toate legumele în ulei încins.

Când se înmoaie, adaugi carnea tocată, legumele deshidratate, condimentele şi o ceşcuţă cu apă. Potriveşti de sare şi laşi să fiarbă înăbuşit, sub capac, până scade sosul. Fierbi pastele 5 minute, în apă uşor sărată. Le scurgi şi le treci prin jet de apă rece.

Pui carnea într-un cornet şi umpli 3/4 din volumul pastelor aşezate în tavă, una lângă alta, în picioare. în fiecare pui câte un ou de prepeliţă.

Pentru sosul alb, topeşti untul, presari făina, sare şi condimente şi amesteci energic, apoi torni treptat laptele şi continui să amesteci până când sosul capătă consistenţa smântânii. Torni sos în tavă, printre paste şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 20 de minute.

Presari caşcavalul spre sfârşitul coacerii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.