Ovaz cu lapte si fistic

Printeaza

Ovaz cu lapte si fistic din: fulgi de ovaz, lapte de soia, sirop de artar, fistic, esenta de vanilie.

Ingrediente:Ovaz cu lapte si fistic

  • 100 g fulgi de ovăz
  • 600 ml lapte de soia
  • 4 linguriţe sirop de arţar
  • 4 linguri sâmburi de fistic nesăraţi
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Turnaţi laptele într-o cratiţă şi daţi în clocot. Faceţi focul mic, adăugaţi în ploaie fulgii de ovăz.

Fierbeţi aproximativ 5 minute, amestecând regulat, până când fulgii se umflă. Lăsaţi să se liniştească 5 minute jos de pe foc, apoi adăugaţi siropul de arţar, esenţa de vanilie şi fisticul, împărţiţi în castronaşe şi serviţi călduţ.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.