Oua umplute si broccoli

Printeaza

Oua umplute si broccoli din: oua, ficat de gasca, mustar, sare, piper, marar, ansoa, broccoli.

Ingrediente:Oua_umplute_si_broccoli

  • 5 ouă
  • o conservă mică pateu din ficat de gâscă
  • o lingură muştar
  • sare
  • piper
  • mărar verde
  • 5-10 fileuri anşoa
  • câteva buchetele broccoli

 

Mod de preparare:

Se spală si se fierb tari ouăle, iar după ce s-au răcit, se decojesc, se taie pe jumătate si se scot gălbenuşurile.

Gălbenuşurile, ficatul de gâscă şi lingura de muştar se amestecă până când se formează o pastă omogenă cu care se umplu albuşurile de ouă.

Se asază pe farfurie si se decorează cu fileurile de anşoa si firicele de mărar verde. Se servesc alături de bucheţele de broccoli fiert.

Oua umplute si broccoli

Oua_umplute_si_broccoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.