Oua umplute cu sardele si masline

Printeaza

Oua umplute cu sardele si masline din: oua, untdelemn, mustar, patrunjel, sardea, masline, lamaie, sare.

Ingrediente:Oua umplute cu sardele si masline

  • 4 ouă
  • 4 linguri untdelemn
  • 2 linguriţe muştar
  • pătrunjel verde
  • o sardea
  • măsline tocate
  • zeamă de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle 10 minute, se taie în două fiecare şi se scoate uşor din coajă conţinutul în aşa fel încât cojile să rămână întregi.

Albuşurile şi gălbenuşurile se dau prin sită, li se adaugă muştarul, pătrunjelul, măslinele, sarea, sardeaua dezosată, zeama de lămâie şi se freacă totul fiine.

Cu această pastă se umple fiecare jumătate de coajă de ou şi se servesc aşezate pe o farfurie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.