Ouă umplute pe pat de varză

Printeaza

 

Fierbi 10 ouă (tari), le cureţi de coajă, le tai în două pe lungime şi le scoţi gălbenuşurile. Pe acestea le pui într-un castron şi le sfărâmi cu furculiţa, adaugi un pateu de ficat (100 g) şi le amesteci bine cu o lingură de lemn, după ce ai pus sare şi piper după gust.

Din două gălbenuşuri crude şi ulei faci o maioneză pe care o amesteci cu o cutie de smân­tână de 200 g. Toci mărunt o varză crudă şi pui sare, piper şi puţin oţet. Aşezi salata pe un platou, apoi pui ouăle pe care le-ai umplut cu compoziţia făcută din gălbenuşuri şi pateu, iar peste ele torni maioneza şi ornezi cu măsline şi pătrunjel verde.

Datorită salatei de varză, ouăle umplute sunt foarte bune şi nu sunt greţoase. Dacă nu ai varză crudă, poţi folosi şi varză murată.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/oua-umplute-pe-pat-de-varza html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.