Oua umplute cu pasta de hrean

Printeaza

Oua umplute cu pasta de hrean din: oua, mustar, pasta de hrean, boia iute, maioneza, sare.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_pasta_de_hrean

  • 5 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite pasta de hrean
  • 1 praf boia iute
  • 2 linguri maioneza
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bine ouăle şi le pui la fiert în apă cu sare. Le laşi aproximativ 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece.

După ce s-au răcit, le descojeşti şi le tai jumătăţi pe lung. Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă.

Le combini cu maioneza, muştarul şi cu hreanil. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă şi presari boiaua.

Oua umplute cu pasta de hrean

Oua_umplute_cu_pasta_de_hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.