Oua umplute cu sos de mustar si ierburi aromate

Printeaza

Oua umplute cu sos de mustar si ierburi aromate

Ingrediente:Oua umplute cu sos de mustar si ierburi aromate

  • 6 ouă fierte tari
  • două linguri maioneză
  • o linguriţă si jumătate de muştar Dijon
  • o ceapă verde, feliată fin
  • frunze proas­pete de pătrunjel si busuioc, tocate mărunt
  • piper negru, sare, paprika (după gust).

Preparare:

Se taie ouălele fierte în sferturi, într-un vas mic, se înde­părtează gălbenuşurile, apoi se zdrobesc. Se adaugă maioneza şi muştarul Dijon, se amestecă bine compoziţia rezultată până când se obţine consistenţa dorită.

Se adaugă acestei compoziţii: ceapa verde tocată mărunt, cea mai mare parte a frunzelor de verdeaţă tocate şi ele fin, sare şi piper, după gust. Cu ajutorul unei linguriţe se umplu sferturile de ou cu crema de muştar şi maioneză.

Se pre­sară totul cu ceapă tăiată mărunt, pătrunjel şi busuioc. Mai poţi adăuga, la final, un praf de piper negru şi/sau paprika, după gust.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sosul de mustar mi-a iesit foarte bun. Se potriveste perfect la oua umplute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.