Oua umplute cu piept de pui

Printeaza

Oua umplute cu piept de pui din: oua, piept de pui, maioneza, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_piept_de_pui

  • 8 oua
  • 1/2 piept de pui
  • 4 linguri maioneza
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In vase separate se pun la fiert ouăle şi carnea. Apoi, ouăle, după ce sunt fierte tari, se trec printr-un jet de apă rece şi se curăţă de coajă.

Se lasă întregi să se răcească un pic, se taie în două pe lung şi se scoate gălbenuşul cu grijă. Se trece prin sită.

Carnea se toacă de două ori pentru a fi cât mai fină ţi apoi se amestecă cu gălbenuşurile, maioneza şi smântână.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi cu pasta rezultată se umplu albuşurile fierte. Se decorează după imaginaţie cu verdeaţă şi se dau la rece pentru o oră.

Oua umplute cu piept de pui

Oua_umplute_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • oua umplute cu piept de pui
  • retete oua umplute cu piept de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.