Oua umplute cu pateu de porc

Printeaza

O reteta simpla de oua umplute cu pateu de porc din: pateu de porc, marar, oua, sare, piper, smantana, unt, mustar si galbenusuri.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Oua umplute cu pateu de porc

  • o cutie pateu de porc
  • o legatura de marar
  • 6 oua
  • sare
  • piper macinat
  • o lingura smantana
  • 10 g unt
  • 2 linguri mustar
  • 6 galbenusuri

 

Mod de preparare:

Se pun ouăle la fiert şi se lasă 5-6 minute. După ce s-au fiert se lasă în apă rece câteva minute ca să se poată curăţa uşor. Se curăţă ouăle, se taie în jumătăţi şi se scot gălberitişurile.

Separat într-un bol se pun gălbenuşurile, untul, pateul de ficat, sarea, piperul smântână, muştarul şi mărarul tocat mărunt. Se amestecă cu blenderul până se obţine o cremă păstoasă.

Se umplu albuşurile cu această cremă cu linguriţa sau cupoşul şi se lasă câteva minute la frigider. Se servesc ornate cu frunzuliţe de pătrunjel şi cu măslinuţe tăiate sau gogoşar acru. Puteţi să le ornaţi cum doriţi şi să le serviţi împreună cu alte aperitive reci sau calde.

Oua umplute cu pateu de porc

Oua_umplute_cu_pateu_de_porc

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • oua umplute cu pate
  • ou umplut
  • oua umplute cu pate de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.