Ouă umplute cu pastă de peşte si masline

Printeaza

Ouă umplute cu pastă de peşte si masline

Ingrediente:Ouă umplute cu pastă de peşte si masline

  • 6 ouă
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură ulei
  • pastă de peşte
  • 6 măsline
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari, se lasă să se răcească, se curăţă şi se taie în două în lungime.

Se scot gălbenuşurile şi se freacă într–un castron cu uleiul turnat picătură cu picătură.

Se adaugă pasta de peşte, se amestecă, apoi muştarul. Se umplu ouăle şi se aşază pe o farfurie.

Pe fiecare jumătate de ou se pune o jumătate de măslină tăiată în formă de floricică.

Farfuria se garniseşte cu cîteva foi de miez galben de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.