Oua umplute cu mazare si sos pesto

Printeaza

Oua umplute cu mazare si sos pesto din: oua, mazare, sos pesto, branza feta, suc de lamaie, piper, verdeata.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_mazare_si_sos_pesto

  • 4 oua fierte
  • 200 g mazare noua
  • 8 lingurite sos pesto
  • 50 g branza feta
  • suc de lamaie
  • piper
  • verdeata, dupa gust

 

Mod de preparare:

Mazărea se desface din teci si se pune la fiert pentru 15 minute. Feta se mărunţeste cu furculiţa, iar ouăle fierte se taie în două si se scoate gălbenu-şul, care se desface si el cu furculiţa. Mazărea fiartă se mărunteste cu mixerul si se amestecă apoi cu gălbenuşurile fierte si cu brânza.

Se umplu albuşurile si se picură pe fiecare jumătate de ou câte o linguriţă de sos pesto si zeamă de lămâie. Se presară cu piper si se aduc la masa cu verdeata tocata marunt.

Oua umplute cu mazare si sos pesto

Oua_umplute_cu_mazare_si_sos_pesto

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.