Oua umplute cu masline si capere

Printeaza

Oua umplute cu masline si capere din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline.

Ingrediente:Oua umplute cu masline si capere

  • 6 oua
  • 9-10 masline verzi, tocate
  • 1 lingura capere tocate marunt
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri iaurt
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare și piper proaspat macinat negru
  • felii de masline pentru topping

 

Mod de preparare:

Fierbeti oualele 5-7 minute, lasati apoi in apa rece sa se raceasca. Curatati, taiati in jumatate și transferati galbenușurile intr-un castron mic. Pasati pana obtineti piure.

Se amesteca maioneza, iaurtul, mustarul Dijon ai uleiul de masline. Adaugati in castron peste piureul de galbenusuri. Adaugati maslinele, caperele si condimentati cu sare si piper dupa gust.

Umpleti albusurile. Se decoreaza cu felii de masline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.