Oua umplute cu maioneza si masline

Printeaza

Oua umplute cu maioneza si masline din: oua, maioneza, mustar, castravete, ardei, sare, piper, sos, patrunjel, hrean, lamaie, masline.

Ingrediente:Oua umplute cu maioneza si masline

  • 8 ouă fierte tari
  • 8 linguri maioneză
  • o lingură muştar
  • un castravete murat
  • un ardei copt
  • sare
  • piper
  • sos iute
  • pătrunjel verde
  • hrean ras
  • lămâie
  • măsline

 

Mod de preparare:

Curăţă ouăle de coajă şi taie-le jumătăţi. Scoate gălbenuşurile şi amestecă-le bine cu maioneza.

Imparte amestecul în trei.

In prima parte, adaugă castravete murat tăiat mărunt şi muştar. In a doua, pune ardei copt făcut piure, sare şi sos iute. In a treia parte pune pătrunjel verde tocat, hrean, sare şi pier.

Cu ajutorul unui şpriţ, umple jumătăţile de ou cu cele trei compoziţii. Decorează cu feliuţe de lămâie, castravete, salată, măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.