Oua umplute cu ficatei

Printeaza

Oua umplute cu ficatei

Ingrediente:Oua umplute cu ficatei

  • 5 oua
  • 200 g ficatei
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotand galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat.

Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust.

Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.