Oua umplute cu ciuperci si mascarpone

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci si mascarpone din: oua, ciuperci, marar, patrunjel, ceapa verde, pesmet, ulei, mascarpone, piper, sare, lamaie.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_ciuperci_si_mascarpone

  • 10 oua
  • 400 g ciuperci champignon
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde sau 1 ceapa uscata
  • 2 linguri pesmet
  • 3-4 linguri ulei
  • 100 g mascarpone
  • piper negru macinat
  • sare
  • 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, ie răceşti şi le cureţi. Tai ouăle în jumătate, pe lungime şi le scoţi cu grijă gălbenuşurile. Cureţi ceapa şi ciuper­cile, le speli şi le tai mărunt. Căleşti în uleiul încins ceapa şi ciupercile.

Când au scăzut, iei tigaia de pe foc şi adaugi verdeaţa fin tocată, pesmetul, sare şi piper după gust. Freci gălbenuşurile cu mascarpone, apoi încor­porezi treptat ciupercile. Cu această compoziţie, umpli albuşurile şi le deco­rezi cu felioare de lămâie.

Oua umplute cu ciuperci si mascarpone

Oua_umplute_cu_ciuperci_si_mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.