Oua umplute cu branza dulce si unt

Printeaza

Oua umplute cu branza dulce si unt din: oua, unt, branza dulce, gogoşari în oţet, masline verzi, porumb dulce.

 

Ingrediente:

  • 4 ouă fierte tari
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri brânză dulce

Pentru decor:

  • gogoşari în oţet
  • măsline verzi
  • boabe de porumb dulce

 

 

Mod de preparare:

Ouăle fierte tari le decojeşti. Le tai în două cu aparatul şi scoţi gălbenuşul.

Intr-un bol amesteci gălbenuşurile fierte, untul moale şi brânza dulce.

Adaugi sare după gust.Umpli jumătăţile de albuş cu compoziţia obţinută şi ornezi cu felioare de măs­line, gogoşari şi boabe de porumb.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.