Oua surpriza

Printeaza

Oua surpriza din: oua, smantana, gelatina.

 

Ingrediente:Oua_surpriza

  • 10 ouă
  • 400 g smântână
  • 2 plicuri gelatină

 

 

 

 

Mod de preparare:

Goleşti ouăle crude de conţinut (faci o gaură de 5 mm în partea cu bănuţul şi una mai mică în par­tea opusă prin care sufli până ce întreg conţinutul va fi expulzat.

Dizolvi gelatina în apă călduţă (3-4 lin­guri de apă) şi o amesteci cu smântână. Cu acest conţinut umpli cojile de ou.

Dai ouăle la rece şi le serveşti a doua zi, aşezate pe frunze de salată verde şi ornate.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Oua cu carne de curcan

Oua cu carne de curcan din: oua, pudra de soia, sare, praf de copt, branza cottage, unt, carne de curcan, branza, bacon. Ingrediente: 5 oua 30 gr pudra de soia sau pudra de proteina 1/2 lingurita sare 120 gr branza cottage 15 gr branza taiata cuburi 1/2 lingurita praf de copt 30 gr unt topit […]

retete

Oua cu bacon si cheddar

Oua cu bacon si cheddar din: bacon, ceapa, oua, cheddar.   Ingrediente: 4 felii bacon, taiat fasii 4 felii ceapa 4 oua 4 felii cheddar     Mod de preparare: Prajiti bacon cateva minute, iar cand grasimea incepe sa se lase adaugati ceapa si gatiti pe fiecare parte astfel incat sa prinda culoare. Continuati sa […]

retete

Oua ochiuri

Oua ochiuri din: oua, ulei, apa. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de […]

 

retete

Oua umplute cu sunca picanta

Oua umplute cu sunca picanta din: oua fierte, sunca picanta, mustar, maioneza, sare, paprika. Ingrediente: 6 oua fierte tare 100 gr sunca picanta 4 lingurite mustar 3 linguri maioneza 1/4 lingurita sare Paprika     Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusurile. Pasati cu o furculita intr-un bol, apoi adaugati sunca maruntita, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.