Oua rascoapte cu branza

Printeaza

Oua rascoapte cu branza din: oua, rosii, unt, branza, sare, piper.

Ingrediente:Oua rascoapte cu branza

  • 5 ouă
  • 500 g roşii
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri brânza sărată, rasă
  • sare şi piper

 

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle în apă, cât mai tari, şi dupa ce se decojesc, se taie în rondele. Roşiile, nu foarte coapte, se spală, se curăţă de seminţe şi se taie în felii.

Se unge un vas de Jena cu unt şi se pun în el jumătate din feliile de roşii, deasupra ouăle, apoi un ultim strat de felii de roşii. Se sarează şi se piperează după gust, se adaugă unt topit şi se presără deasupra brânza rasă.

Se lasă la cuptor la foc potrivit. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.