Oua Primavera

Printeaza

Oua Primavera din: ridichi, ceapa verde, marar, parmezan, cascaval, sare, piper, salata.

Ingrediente:Oua Primavera

  • 5 ridichi proaspete
  • 2 fire de ceapă verde
  • mărar tocat
  • 50 g caşcaval ras
  • 1 lingură parmezan ras
  • sare
  • piper
  • frunze de salată pentru ornat

 

Mod de preparare:

Ouăle, fierte tari, le cureţi de coajă, le tai în jumătăţi şi le scoţi gălbenuşul cu grijă, să nu se strice albuşul.

Gălbenuşurile, bine sfărâmate cu furculiţa, le amesteci cu ridichile rase, cu ceapa verde şi cu mărarul tocat fin şi cu puţin caşcaval ras.

Potriveşti compoziţia la gust de sare şi de piper, omogenizezi bine şi apoi umpli cu ea golurile din albuşuri, clădind pe fiecare câte o moviliţă.

Ouăle umplute le aşezi pe frunze de salată puse pe un platou şi presari parmezan ras (sau caşcaval).

 

Oua Primavera

Oua Primavera

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.