Oua in crusta de pesmet

Printeaza

Oua in crusta de pesmet din: oua, sunca, cascaval, ulei, pesmet.

Ingrediente:Oua in crusta de pesmet

  • 4 oua
  • sunca
  • 4 felii cascaval
  • un ou pentru prăjit
  • pesmet auriu
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cele 4 ouă se pun la fiert să fie moi. Se curătă după ce s-au răcorit. 2Se bat oul pentru prăjit şi în altă farfurie se pune pesmetul. Felia de caşcaval se aşază peste cea de suncă, peste caşcaval se aşază oul şi se rulează.

Se prinde cu o scobitoare, se trece fiecare rulou prin ou şi pesmet si se prăjeşte în baie de ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.