Oua de ciocolata umplute cu crema

Printeaza

Oua de ciocolata umplute cu crema din: oua de ciocolata, frisca, zahar vanilat, capsuni, zahar pudra, rom alb.

Ingrediente: Oua de ciocolata umplute cu crema

  • 4 oua mari de ciocolata
  • 200 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 12 capsuni
  • zahar pudra
  • 4 linguri rom alb

 

 

Mod de preparare:

Se bate frisca impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se inglobeaza capsunile pasate. Se asaza ouale de ciocolata in suporturile pentru oua fjerte si se taie cu grija capacelele.

Se toarna in fiecare ou cate o lingura de rom si se spriteaza decorativ spuma roz.

Oua de ciocolata umplute cu crema

Oua de ciocolata umplute cu crema

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Ouă cu cremă de ciocolată

Ouă cu cremă de ciocolată din: ciocolata alba, frisca, unt, zahar, zahar vanilat, coaja de portocala, oua, faina, praf de copt si zahar pudra. Ingrediente: 230 g ciocolata alba 80 g frisca 200 g unt moale 75 g zahar 2 linguri zahar vanilat putina coaja de portocala rasa 3 oua 300 g faina 1/2 lingurita […]

Brioşe cu două feluri de ciocolată

Brioşe cu două feluri de ciocolată

O reteta delicioasa de briose cu doua feluri de ciocolata din: faina, lapte, unt, granule de ciocolata, cacao neagra, zahar tos, zahar brun, oua, zahar vanilat si sare. Ingrediente: 200 g faină cu agent de creştere 150 ml lapte 125 g unt 60 g granule de ciocolată 15 g cacao neagră 90 g zahăr tos […]

Stea cu ciocolata si lichior de oua

Stea cu ciocolata si lichior de oua

  O reteta delicioasa de stea cu ciocolata,faina, praf de copt, migdale, zahar vanilat, gelatina, smantana, lichior de oua, zahar pudra si fistic. Ingrediente: 300g făină 2 linguriţe praf de copt 100 g migdale 3 linguri zahăr vanilat 1/2 pachet gelatină 3/4 l smântână 6 linguri lichior de ouă 200 g zahăr pudră 80 g […]

Brioşe de ciocolată şi dovleac

Briose cu ciocolata amaruie

Briose cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar. Ingrediente: 150 g ciocolată amăruie 150 g unt 100 g zahăr pudră 3 ouă bătute 70 g faină 100 g ciocolată albă 150 g mascarpone   Mod de preparare: Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.