Oua cu rosii si branza la cuptor

Printeaza

Oua cu rosii si branza la cuptor din: oua, ciuperci, branza, sare, piper, rosioare.

 

Ingrediente: 

  • 4 ouă
  • 4 linguri ciuperci conservate
  • 8 felii brânză telemea
  • sare
  • piper
  • 8 roşioare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se taie felii subţiri, se adaugă sare şi piper după gust şi apoi se repartizează în patru vase mici de cuptor.

Feliile de brânză se repartizează câte două în fiecare vas, peste ciuperci.

Ouăle se separă, pe rând si, pe măsura separării, albuşul se pune peste brânză.

Se dau la cuptor pentru 15 de minute, se scot, se aşază gălbenuşurile şi se continuă coacerea până ce şi acestea sunt făcute.

Se ornează cu roşioare.

Oua cu rosii si branza la cuptor

Oua_cu_rosii_si_branza_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.