Oua cu legume in aspic

Printeaza

Oua cu legume in aspic din: oua, ceapa, sunca, ardei, broccoli, legume, maioneza, gelatina, otet, sare, salata.

Ingrediente:Oua cu legume in aspic

  • 5 ouă fierte tari
  • 1 ceapă
  • 200 g şuncă
  • un ardei gras roşu
  • 100 g broccoli
  • 250 g legume congelate (mazăre, morcov, porumb)
  • 250 g maioneză
  • gelatină
  • 2 linguri oţet
  • sare
  • salată

 

Mod de preparare:

Curăţă ouăle de coajă. Mărunţeşte şunca, ardeiul şi ceapa. Rupe broccoli în bucheţele şi fierbe-le 3 minute, apoi răceşte-le sub jet de apă.

Amestecă toate legumele cu şunca şi maioneza. Clocoteşte 300 ml apă cu o lingură de condimente uscate. Ia de pe foc, dizolvă gelatina şi amestecă bine. Adaugă oţet după gust.

Când începe să se închege, toarnă gelatina peste legumele puse într-o formă, condimentează cu sare şi piper şi adaugă şi cele două ouă întregi. Pune aspicul la rece 8 ore.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • oua sub aspic
  • Legume in aspic
Sumar
recipe image
Nume reteta
Oua cu legume in aspic
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.