Oua cu cascaval si smantana la cuptor

Printeaza

Oua cu cascaval si smantana la cuptor din: caşcaval, ouă, unt, smântână, sare, piper.

Ingrediente:Oua cu cascaval si smantana la cuptor

  • 300 g caşcaval
  • 6 ouă
  • 30 g unt
  • 1 pahar cu smântână
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Razi pe răzătoarea mică caşcavalul şi aşterni jumătate din cantitate într-un vas de inox, bine uns cu unt. Peste caşcaval spargi ouăle, cu atenţie, să nu se desfacă.

Printre ouă pui cu lingu­ra smântână bătută cu puţină sare şi piper. Deasupra acoperi cu restul de caşcaval ras. Introduci vasul la cuptor să se coacă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.