Ostropel de miel

Printeaza

O reteta de ostropel de miel din: carne de miel, ceapa, usturoi, ardei gras, rosii in bulion, cartofi, ulei, sare, piper, busuioc si rozmarin.

Ingrediente:Ostropel de miel

  • 1,5 kg carne de miel
  • 3-4 cepe
  • 8 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 500 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Tranşează carnea de miel în bucăţi mai mari şi pune-o la fiert în apă cu sare şi o ceapă. Separat, căleşte ceapa tăiată julienîmpre ună cu ardeiul tăiat mărunt şi usturoiul zdrobit. Stinge cu zeama în care a fiert carnea, după care adaugă bu­căţile de carne. Lasă la cuptor şi din când în când, adaugă puţină supă.

Spre final, adaugă cutia cu roşii şi condimentează cu miro­deniile, după gust. Când sosul este bine scăzut, aromatizează cu verdeaţa tocată fin. Serveşte cât este fierbinte, alături de cartofii copţi şi tăiaţi cubuleţe.

Ostropel de miel

Ostropel de miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.