Ostropel din carne de vită

Printeaza

Ostropel din carne de vită

Ingrediente:Ostropel din carne de vită

  • 700 g carne de vita
  • 120 g ulei
  • 1 lingură de bulion pastă
  • 1 lingură de făină
  • 1 ceapă
  • 1 căpăţană de usturoi
  • 1 lingură de oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sotează şi se înăbuşă in ulei, apoi se scoate şi se fierbe cu puţină supă sau apă,în grăsimea rămasă de la înăbuşit se pune făina, se prăjeşte puţin şi se stinge cu puţină supă.

Se pune apoi bulionul şi oţetul şi se dă la fiert circa 20 minute.

Acest sos se strecoară peste carnea fiartă, se pune usturoiul tocat, apoi se mai fierbe circa 20 minute.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ostropel de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.