Ostropel cu ficatei
PrinteazaOstropel cu ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, pasta de tomate, ulei, sare, piper.
- 500 g ficăţei de pui
- 2 cepe
- 2-3 căţei de usturoi
- 1 lingură pastă de tomate
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi laşi să se scurgă. Tai mărunt ceapa curăţată şi o căleşti puţin. Adaugi peste ea o ceşcuţă cu apă, apoi 1 căţel de usturoi pisat şi laşi să fiarbă până când ceapa este gata.
Pui ficăţeii, pasta de tomate şi, dacă mai este nevoie, adaugi apă cât să acopere ingredientele. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi fierbi ostropelul până scade.
Pentru o aromă mai intensă, poţi să adaugi usturoiul rămas la final, pentru câteva clocote.
Serveşti ostropelul cu mămăliguţă caldă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ostropel-cu-ficatei html