Ostropel cu ficatei

Printeaza

Ostropel cu ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, pasta de tomate, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ostropel cu ficatei

  • 500 g ficăţei de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi laşi să se scurgă. Tai mărunt ceapa curăţată şi o căleşti puţin. Adaugi peste ea o ceşcuţă cu apă, apoi 1 căţel de usturoi pisat şi laşi să fiarbă până când ceapa este gata.

Pui ficăţeii, pasta de tomate şi, dacă mai este nevoie, adaugi apă cât să acopere ingredientele. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi fierbi ostropelul până scade.

Pentru o aromă mai intensă, poţi să adaugi usturoiul rămas la final, pentru câteva clocote.

Serveşti ostropelul cu mămăliguţă caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.