Orez cu rosii si crenvursti

Printeaza

Orez cu rosii si crenvursti din: orez, crenvursti, rosii, mazare, ciuperci, masline, porumb, frunze de menta, ulei, zeama de lamaie, mustar.

Ingrediente:Orez_cu_rosii_si_crenvursti

  • 300 g orez
  • 4 crenvursti
  • 2 rosii
  • 200 g mazare
  • 200 g ciuperci
  • 150 g masline
  • 100 g porumb
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura mustar

 

Mod de preparare:

Speli orezul in cateva ape, apoi il lasi 10 minute in apa rece. litru de apă. Scurgi si il pui la fiert intr-un litru de apa. Lasi vasul neacoperit, iar cand incepe sa fiarba il acoperi si il mai ti fix 10 minute fara sa umbli la el. Dai deoparte si mai lasi acoperit 20 de minute, apoi il afanezi usor cu o furculita si il pui intr-un castron.

Speli roşiile şi le feliezi. Speli ciupercile, le tai şi le sotezi, îm­preună cu mazărea, apoi te dai deoparte. Fierbi crenvurştii şi îi tai felii. Pui peste orez restul in­gredientelor, potriveşti de sa­re şi piper, guşti şi, dacă e cazul, mai adaugi sare, piper şi mai pi­curi puţin ulei.

Orez cu rosii si crenvursti

Orez_cu_rosii_si_crenvursti

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.