Orez picant cu parmezan

Printeaza

Orez picant cu parmezan din: ulei de masline, chimion, piper, orez, ceapa verde, supa, smantana, crema de branza, ardei iute, parmezan, sare.

Ingrediente: Orez picant cu parmezan

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingurita de chimion
  • piper
  • 1 cană de orez
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • 2 cani supa
  • ¼ cești smantana
  • 2 linguri de brânză de cremă
  • 240gr ardei iute din conserva
  • 1 cană parmezan ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Încălziți o oală la foc mediu cu ulei de măsline. Adăugați chimen și piper. Gatiti timp de 3-5 minute. Adăugați orezul. Se amestecă timp de 2 minute, apoi se adaugă ceapa și supa. Acoperiți, dati focul la mic și gătiți orezul aproximativ 20 de minute.

Adăugați smântână, crema de brânză, ardei iute și jumătate de parmezan. Se amestecă și gustă. Adăugați sare, dupa gust. Asezati intr-un vas de copt și adaugati restul de brânză.

Dati la cuptor timp de 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.