Orez cu rosii si usturoi

Printeaza

Orez cu rosii si usturoi din: ulei de masline, usturoi, ardei gras, ceapa verde, orez, sos de rosii, supa de pui, sare, piper, oregano.

Ingrediente: Orez cu rosii si usturoi

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1/2 ardei gras verde, tocat
  • 2 cepe verzi, feliate
  • 1 1/2 cesti de orez
  • 1/2 cană sos de roșii
  • 3 cani de supă de pui
  • 1 lingurita de sare
  • 1/3 linguriță de piper negru măcinat
  • 1/2 lingurita de oregano uscat

 

Mod de preparare:

Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o cratita, adăugați usturoiul tocat și sotati timp de un minut sau două. Adaugati ardei si rumeniti 2 minute.

Incorporati orezul și amestecați bine. Sotati timp de câteva minute, apoi adaugati sosul de rosii si amestecati. Se incorporeaza supa de pui și se amestecă bine.

Se condimentează orezul cu sare, piper și oregano. Se amestecă ușor și se gateste aproximativ 15-20 de minute, pana este absorbit tot lichidul, amestecand din cand in cand.

Se adaugă ceapa verde și se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.