Orez cu legume si sos de soia

Printeaza

 

Inrgediente:Orez cu legume si sos de soia

  • 200 g orez
  • un morcov
  • o ceapă
  • 100g mazăre
  • 100 g po­rumb boabe
  • 300 g ciuperci
  • 2 ardei capia
  • două linguri de sos de soia
  • 400 g salată de sfeclă
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Orezul se spală, se fierbe în apă cu sare, se acoperă cu un ca­pac şi se ţine la cald. Ceapa se toacă mărunt; ciu­percile se taie în jumătăţi. Ardeii capia se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.

Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele şi se călesc zece mi­nute. Se adaugă mazărea fiartă, boabele de porumb şi sosul de soia.

Se condi­mentează, se pre­sară pătrunjel tocat, se toarnă totul peste orezul cald, se amestecă şi se presară par­mezan ras. Orezul cu legume se serveşte cu salată de sfeclă roşie.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • orez cu legume si sos de soia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.