Orez cu ficatei de pasare

Printeaza

Orez cu ficatei de pasare din: orez, ficatei, unt, cascaval, sare.

Ingrediente:Orez cu ficatei de pasare

  • 250 g orez
  • 250 g ficăţei de pasăre
  • sare
  • 500 ml zeamă de carne
  • 150 g unt
  • 150 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă orezul, se spală bine şi se pune într-o cratiţă cu unt fierbinte, să se călească puţin, la foc mic. Apoi se toarnă două pahare cu zeamă de came şi se pune la cuptor, să fiarbă.

Se prăjesc ficăţeii în unt, stropindu-i cu puţină apă ca să nu se usuce. Se presară peste orez caşcaval ras, se adaugă bucăţele de ficăţei şi se dă la cuptor 10 minute.

Se serveşte cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.