Orez cu feta si ienibahar

Printeaza

Orez cu feta si ienibahar din: ulei de masline, cuisoare, ienibahar, foaie de dafin, roez basmati, rosii in suc, supa limpede de legume, patrunjel, feta.

Ingrediente:Orez_cu_feta_si_ienibahar

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • 300 g orez basmati
  • 400 g conserva de rosii in suc
  • 500 ml supa limpede de legume
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 100 g feta, sfaramata

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pe foc incinge uleiul cu foaia de dafin si condimentele. Adauga orezul si prajeste cateva minute, amestecand pentru a se unge si praji uniform. Stinge cu rosiile si supa de legume; potriveste gustul de sare si piper.

Acopera vasul cu capac si fierbe la foc mic 25 de minute. Ia capacul deoparte, presara patrunjelul ramas si feta si da la grill cateva minute si serveste.

Orez cu feta si ienibahar

Orez_cu_feta_si_ienibahar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.