Orez cu ciuperci si usturoi

Printeaza

Orez cu ciuperci si usturoi din: orez, hribi, supa, unt, smantana, ceapa, usturoi, parmezan, sare, piper.

Ingrediente: Orez_cu_ciuperci_si_usturoi

  • 200 g orez pentru risotto
  • 1 pungă hribi congelaţi
  • 300 ml supă
  • 25g unt
  • 100ml smântână
  • 1/2 ceapă
  • 1 căţel usturoi
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ciupercile congelate se fierb 5 minute în supă, se pun apoi la scurs si se păstrează zeama.

Intr-o tigaie, se topeşte untul, se pun ceapa si usturoiul tocate si, după ce se înmoaie, se adaugă două linguri de smântână. Se lasă un clocot.

Se pun apoi orezul, ciupercile, restul smântânii şi se toarnă şi zeama în care au fiert ciupercile.

Se lasa pe foc până ce orezul şi ciupercile sunt fierte, se ia de pe foc, se pune parmezanul şi apoi, după amestecare, se potriveşte gustul de sare si piper.

Orez cu ciuperci si usturoi

Orez_cu_ciuperci_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.