Orez cu carne de pui si broccoli

Printeaza

Orez cu carne de pui si broccoli din: unt, ciuperci, ceapa, piept de pui, usturoi, orez, supa de pui, branza degresata, broccoli, ulei vegetal.

Ingrediente:

  • 4 lingurite unt
  • 120 de grame ciuperci proaspete, taiate marunt
  • 3 linguri de ceapa alba tocata
  • 500 grame piept de pui fara oase si piele, taiat cuburi
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 200 grame orez fiert
  • 200 ml supa limpede de pui
  • 80 grame branza degresata, taiata cuburi
  • 300 grame broccoli congelat, taiat bucati si lasat la temperatura camerei
  • ulei vegetal

 

Mod de preparare:

Topiti untul intr-o oala la foc potrivit si sotati ciupercile timp de doua minute.

Adaugati ceapa si bucatile de carne, apoi acoperiti cu un capac si lasati puiul sa se patrunda bine.

Turnati peste usturoiul, branza si supa limpede de pui si amestecati bine.

Adaugati orezul fiert si broccoliul si incorporati-le in compozitie.

Transferati amestecul intr-un vas termorezistent uns cu ulei si coaceti preparatul 20 de minute, la foc mediu. Serviti preparatul imediat.

Orez cu carne de pui si broccoli

Orez_cu_carne_de_pui_si_broccoli

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.