Orez cu carne de porc si legume

Printeaza

Orez cu carne de porc si legume din: carne de porc, ardei, orez, ceapa, morcov, turmeric, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Orez cu carne de porc si legume

  • 250 g carne de porc
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 150 g orez
  • o ceapă
  • un morcov
  • puţin turmeric
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei se pune carnea de porc tăiată cubuleţe, (a rumenit, şi, după ce şi-a schimbat culoarea, se scoate. In acelaşi ulei se pune ceapa tocată mărunt la călit, se lasă până devine sticloasă şi se adaugă orezul.

Se lasă 5 minute, amestecând, se pun turmericul, carnea, legumele curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă şi se acoperă cu apă.

Se lasă la fiert 40 de minute, până ce apa scade complet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.