Orez cu carne de curcan

Printeaza

Orez cu carne de curcan din: carne de curcan, ardei gras, ceapa, orez, masline, supa de pui, boia, frunze de dafin, unt, sare, piper.

Ingrediente:Orez_cu_carne_de_curcan

  • 750 g carne de curcan
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa mare
  • 200 g orez
  • 150 g masline verzi cu gogosar
  • 350 g mazare
  • 1 cana supa de pui
  • boia
  • 2 frunze de dafin
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ardeii graşi şi ceapa şi le speli. Tai car­nea de curcan, o speli şi o laşi la scurs, într-o tigaie de teflon, în puţin unt, prăjeşti pieptul de curcan cu boia, sare şi piper, după gust. Când este gata îl laşi deoparte şi pui le­gumele, le căleşti puţin şi adaugi din nou car­nea.

Torni supa de pui, adaugi orezul, mazarea, maslinele taiate feliute, frunzele de dafin, mai potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba toate ingredientele ca sa se combine aromele si sa scada lichidul. Servesti mancarea calda.

Orez cu carne de curcan

Orez_cu_carne_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.