Orez cu carne de curcan
PrinteazaOrez cu carne de curcan din: carne de curcan, ardei gras, ceapa, orez, masline, supa de pui, boia, frunze de dafin, unt, sare, piper.
- 750 g carne de curcan
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1 ceapa mare
- 200 g orez
- 150 g masline verzi cu gogosar
- 350 g mazare
- 1 cana supa de pui
- boia
- 2 frunze de dafin
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ardeii graşi şi ceapa şi le speli. Tai carnea de curcan, o speli şi o laşi la scurs, într-o tigaie de teflon, în puţin unt, prăjeşti pieptul de curcan cu boia, sare şi piper, după gust. Când este gata îl laşi deoparte şi pui legumele, le căleşti puţin şi adaugi din nou carnea.
Torni supa de pui, adaugi orezul, mazarea, maslinele taiate feliute, frunzele de dafin, mai potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba toate ingredientele ca sa se combine aromele si sa scada lichidul. Servesti mancarea calda.
Orez cu carne de curcan
Pofta buna!