Orez cu carnati afumati

Printeaza

Orez cu carnati afumati din: orez, carnati, ceapa, ardei, telina, usturoi, rosii, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Orez cu carnati afumati

  • 250 g orez cu bob rotund
  • 200 g cârnaţi afumaţi
  • o ceapă
  • un ardei gras roşu
  • un fir ţelină
  • un căţel usturoi
  • 2-3 roşii în bulion
  • 750 ml supă de pui
  • un pic de cimbru
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se pun la călit în ulei cârnaţii tăiaţi rondele. Se scot apoi după călire.

Se pun ceapa şi usturoiul, curătate şi tocate mărunt, se lasă un minut, se adaugă ardeiul şi ţelina, curăţate şi tăiate cubuleţe şi se lasă 2 minute.

Se adaugă rondelele de cârnaţi, orezul, roşiile, cimbrul, sare şi piper. Se toarnă şi supa şi se lasă la fiert 20 de minute, până ce lichidul scade complet.

Se serveşte cu verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.