Omletă cu de toate

Printeaza

O reteta delicioasa de omleta cu de toate din: oua, ardei rosu, ardei verde, masline, rosie, sare, piper, busuioc, plante aromatice, amstec picant, kaizer, carnacior, patrunjel verde, ulei de masline si branza.

Ingrediente:Omleta cu de toate

  • 4 oua
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • cateva masline
  • 1/2 rosie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • plante aromatice
  • amestec picant
  • 2 felii kaizer
  • 1 carnacior
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • o felie de branza maruntita

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încingi ulei de măsline, după care adaugi cârnăciorul, kaizerul şi ardeii feliate, să se călească puţin. Peste acestea, adaugi ouăle amestecate în prealabil cu brân¬za mărunţită, roşia, măslinele şi condimentele.

Laşi la prăjit câteva minute, după care scoţi omleta cu ajutorul unei palete. Poţi orna cu pătrunjel verde.

Omletă cu de toate

Omleta cu de toate

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • omleta cu de toate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.