Omleta spaniola cu cartof

Printeaza

Omleta spaniola cu cartof din: cartofi, oua, ceapa, ulei, sare.

Omleta_spaniola_cu_cartof

Ingrediente:

  •  500 g cartofi
  •  4 ouă
  •  o ceapă
  •  ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă si se taie rondele subţiri, iar ceapa se taie peştişori. Intr-o tigaie se toarnă 50 ml de ulei si, după ce s-a încins, se pun cartofii si ceapa. Se lasă 15 minute la foc mic, pentru a se prăji, apoi se scoate ameste­cul din tigaie şi se lasă la scurs.

Intr-un castron se bat ouăle cu sare si se pune amestecul de cartofi si ceapă. Se lasă 10 minute să se îmbibe bine. Intr-o tigaie se pun două linguri de ulei, se lasă la încins şi se adau­gă amestecul de ouă şi cartofi.

Se lasă 5 minute pe o parte, se întoarce pe cealaltă parte cu ajutorul unei farfurii si se mai lasă 5 minute. Se serveşte caldă sau rece.

Omleta spaniola cu cartof

Omleta_spaniola_cu_cartof

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.